Η διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας καλεί στη σημερινή εκδήλωση ‘Ασφαλής χρήση Διαδικτύου’/Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών που θα εγγραφούν κατά τη σημερινή εκδήλωση από το Ινστιτούτο

Το στίγμα της θεματολογίας της αποψινής ημερίδας για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου ανέπτυξε με δηλώσεις στο δημοτικό ραδιόφωνο, η Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας. κλινική εγκληματολόγος, Κέλλυ Ιωάννου.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα απασχολήσουν όλους όσοι βρεθούν στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, είναι η διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκων, ο εθισμός, ο οποίος σύμφωνα με την κα Ιωάννου αποτελεί συχνά αιτία εμφυλίου εντός της οικογένειας, ο διαδικτυακός εκφοβισμός αλλά και το “νέο” φαινόμενο που κάνει την εμφάνισή του και στα σχολεία, αυτό της εκδικητικής πορνογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αποκάλυψε η κα Καλλιόπη Ιωάννου, το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοσφάλειας σε συνεργασία με την Cosmote, θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών, που θα εγγραφούν, δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού.

Η αποψινή ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της επιτροπής ΄Γυναίκες της Αγάπης’ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ‘Η ΑΓΑΠΗ’ και κεντρικός εισηγητής θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α, και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης. 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Φωτογραφία: odelalis.gr

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τεχνολογία
Τοπικά