Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ στην "Όμορφη Πόλη 89,9"

Ο κ. Μιχάλης Πατεράκης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης μίλησε σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και οι εξελίξεις που αναμένουμε σε όλα τα επίπεδα το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Πατεράκης σημείωσε ότι, το συνέδριο ήταν  πλήρως ψηφιοποιημένο και οικολογικό και αποτέλεσε θεματική των συμμετεχόντων, η υποχρέωση της Παράταξης που έχει την εξουσία να διατηρεί τον κομματικό της μηχανισμό ως πολιτικό βηματοδότη.

Ο κ. Πατεράκης αναφέρθηκε,  στο άνοιγμα προς την κοινωνία και τη δυνατότητα να αφουγκράζεται το κόμμα στα αιτήματά της, λαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυσή τους, ώστε οι πολίτες να εμπιστεύονται και να υπολογίζουν την κυβέρνηση της χώρας τους.

Το στοίχημα, χαρακτηριστικά, τόνισε, είναι να δοθεί η προοπτική και να πείσουμε με έργα και όχι με λόγια,  τους εκατοντάδες νέους ανθρώπους που έφυγαν στο εξωτερικό να εμπιστευτούν και πάλι την Ελλάδα και να επιστρέψουν, ώστε η χώρα να αξιοποιήσει αυτό το ιδιαίτερο δυναμικό που της δίνει προοπτική και μέλλον.

Ακούστε:

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά