Μ. Φανουράκης: Ανάψτε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ξάνθης.

 

"Όλοι μαζί θα φωταγωγίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ξάνθης.

Όλοι μαζί θα χαμογελάσουμε αισιόδοξα στις γιορτές και θα δυναμώσουμε τις ελπίδες μας για ένα 2020 δημιουργικό, αποτελεσματικό και γεμάτο υγεία για όλους μας",

δήλωσε στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Φανουράκης μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την τοποθέτηση του Δέντρου στην Πλατεία Δημοκρατίας και τα tests για τη φωταγώγησή του.

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ξάνθης που με μεράκι και τεχνογνωσία προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε το Δέντρο της Ξάνθης να είναι ένα από τα καλύτερα όλης της Ελλάδας.

 

 

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα:18:00

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στην κεντρική σκηνή η Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα μας παρουσιάσει χορογραφίες σχετικές με το πνεύμα των ημερών. Η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης αφού περιδιαβεί τους δρόμους της πόλης θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, δίνοντας το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη.

 

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα:19:00

Συναυλία με τον Ηλία Βρεττό.

Αμέσως μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα πάμε «μέχρι τα αστέρια πάνω, κι ακόμα παραπάνω» με τον τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών Ηλία Βρεττό.

Ετοιμαστείτε για ένα εκρηκτικό live party με πολύ κέφι και αγαπημένα τραγούδια. Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του.

Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα, ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχει ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί βαθιά.

«Κάνει Μοναξιά», «Και Πετάω Ψηλά», «Μέτρα τα’ αστέρια» και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ξεσηκώσουν.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά