Μ. Σαββίδης: Το 36ο τουρνουά, εφαλτήριο για μια δυναμική επανεκκίνηση του «Φίλιππος Αμοιρίδης»

Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την διεξαγωγή του 36ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων “Πέτρος Καπαγέρωφ”, που διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., το Δήμο Ξάνθης και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην πόλη μας!


Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι καλύτεροι νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να “ξεδιπλώσουν” το ταλέντο τους, να αγωνιστούν στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και να γνωρίσουν παράλληλα τον τόπο μας, δίνοντας ένα διαφορετικό “χρώμα” στην κοινωνίας της Ξάνθης τις άγιες αυτές ημέρες.


Ο πρόεδρος του Α.Ο. Λεύκιππος, ως εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης σε θέματα αθλητισμού, εκφράζει επιπλέον την πίστη του ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί το εφαλτήριο για μια δυναμική επανεκκίνηση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης», το οποίο θα αποτελεί πλέον «πόλο» προσέλκυσης και νέων μεγάλων αθλητικών γεγονότων, τα οποία θα λειτουργήσουν ως επιπρόσθετο κίνητρο για την ξανθιώτικη κοινωνία και φυσικά τη νεολαία μας, στην οποία η καλλιέργεια των αξιών του αθλητισμού πρέπει να αποτελεί καθημερινή προτεραιότητα!

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά