Π. Αμβροσιάδης: Εργαζόμαστε συστηματικά και στοχευμένα για τα παιδιά μας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξάνθης.

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης με όλους τους εργαζόμενους στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξάνθης, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του 4ου παιδικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης.

Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, στους σχεδόν 100 εργαζόμενους των παιδικών σταθμών και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για το σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης σχετικά με τη λειτουργία των δομών.

Σε προτεραιότητα έχουν τεθεί τόσο θέματα που αφορούν στην ψυχοσωματική εξέλιξη των παιδιών,  με ειδικά προγράμματα απασχόλησης και υποστήριξης της δημιουργικής τους  φαντασίας και εκπαίδευσης μέσα από  βιωματική εμπειρία σε μουσική, δραματοποίηση και αθλητικά παιχνίδια, όσο και η διευκόλυνση του έργου των παιδαγωγών με τη διεύρυνση της δυνατότητας  χρήσης  λειτουργικών εκπαιδευτικών εργαλείων.

Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης  ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους  για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους σε κάθε τομέα της εξυπηρέτησης των παιδιών και δήλωσε οτι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζονται οι ευνοϊκές συνθήκες και τα μέσα για τη λειτουργία  του διοικητικού, εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού των παιδικών σταθμών του Δήμου Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά