Η Βασιλόπιτα των υπαλλήλων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Την  πίτας τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στη Σταυρούπολη,  με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Τσέπελη να εύχεται για τη νέα χρονιά, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους για τη συνεργασία τους και για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν,  ώστε το έργο που παράγετε να έχει υψηλό δείκτη ποιότητας και άμεση ανταπόκριση στον πολίτη.

Παρόντες στην εκδήλωση ο  Αντιδήμαρχος  Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης που αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΞ και Αντιπροέδρου του Δημοτικού  Ραδιοφώνου  Ξάνθης που αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε η επικοινωνία και η διάχυση της πληροφορίας,  σε αυτό το φυσικό στολίδι του Δήμου Ξάνθης, στη Σταυρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή να είναι η καλύτερη δυνατή.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στον κ.  Σωφρόνιο Ποταλακίδης  που με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβε το δώρο του και ευχήθηκε η ενότητα η συνεργασία και η αίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για το 2020.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης, παράθεσε γεύμα για όλους,  στο γνωστό για την ποιότητά του,  τοπικό εστιατόριο του οικισμού

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά