Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ν.Ευφραιμίδης για την καραντίνα στον Εχίνο/ Όλοι μας πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών, επισημαίνει

Αναγκαία η καραντίνα στον Εχίνο προκειμένου να διασφαλιστεί η μη εξάπλωση του κορονοϊου, μετά και το δυσάρεστο συμβάν με το θάνατο συμπολίτη που νόσησε από κορονοϊο και ήταν κάτοικος του Εχίνου, επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, ο οποίος επισημαίνει ακόμη ότι,  θα εξειδικευθούν όλα τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή αυτές τις δυο εβδομάδες που θα διαρκέσει το μέτρο της καραντίνας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο όλοι οι πολίτες να τηρούμε σχολαστικά όλα τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών και να περιορίσουμε στο ελάχιστο και απολύτως αναγκαίο τις όποιες μετακινήσεις μας.

Σημείωσε ακόμη ότι όλες οι αρμόδιες περιφερειακές και τοπικές αρχές είναι σε εγρήγορση και συνεχή επικοινωνία για την αποτελεσματική υλοποίηση των μέτρων.

Ακούστε τον κ. Ν.Ευφραιμίδη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά