Μ.Φανουράκης: έκκληση προς τους συμπολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τη σωματική άσκηση στους δρόμους προς το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο



Έκκληση προς όλους και όλες να αποφεύγουν τη σωματική άσκηση στους γνωστούς περιπατητικούς δρόμους προς το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο που πριν την πανδημία του κορονοϊου χρησιμοποιούνταν για περπάτημα, απηύθυνε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης, κ. Μανώλης Φανουράκης.


Μετά από τις συνεχείς επώνυμες  διαπιστώσεις  και  εκκλήσεις συμπολιτών/σων - αλλά και της διοικητού του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ροφαέλα και του πρόεδρου του Γηροκομείου κ. Παπαχρόνη-  ότι αρκετοί συμπολίτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις γνωστές στην πόλη περιπατητικές διαδρομές προς το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο , και μάλιστα σε αριθμό τέτοιο που δεν αποφεύγεται ο συνωστισμός, η ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη και του έθεσε το συγκεκριμένο ζήτημα.


Ο αντιδήμαρχος ήταν ήδη ενήμερος , υπενθύμισε ότι πλέον οι Δήμοι είναι επιφορτισμένοι να ελέγχουν –και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένους τρόπους όπως έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης- την αποφυγή συνωστισμού, η οποία άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της λήψης και εφαρμογής μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊου, υπογράμμισε ότι υπάρχει αστυνομικός έλεγχος και θα ενταθεί ώστε να γίνει κατανοητό ότι η έννοια της σωματικής άσκησης οφείλει να γίνεται μέσα στο πλαίσιο των έκτακτων και ειδικών μέτρων που επιβλήθηκαν για συγκεκριμένο λόγο σε όλη τη χώρα.


Ακούστε τον αντιδήμαρχο Μ.Φανουράκη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά