Γ.Παπαχρόνης: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία της Πέμπτης 2 Απριλίου 2020στο κεντρικό ΚΑΠΗ / Οι εθελοντές αιμοδότες για τη μετακίνηση τους θα συμπληρώνουν το πεδίο Β1


Η αυριανή αιμοδοσία (Πέμπτη 2 Απριλίου 2020)του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’, στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου στην πλατεία Μπαλτατζή,  θα διεξαχθεί κανονικά, ενημερώνει τους εθελοντές αιμοδότες ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Γιάννης Παπαχρόνης ο οποίος, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τα  πρόσθετα μέτρα που ισχύουν και για το Δήμο Ξάνθης εξαιτίας του κορονοϊού, επικοινώνησε με το εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αιμοδοτών, τον Ε.Ο.Δ.Υ , το Δήμαρχο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης προκειμένου να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο, μέσα στις νέες συνθήκες, μπορούν να πραγματοποιούνται αιμοδοσίες.

Ακούστε τον κ. Γ.Παπαχρόνη.
 


Έτσι λοιπόν, και δεδομένου ότι οι ελλείψεις σε αίμα σε όλη τη χώρα και στην Ξάνθη είναι μεγάλες , ο κ. Παπαχρόνης υπογραμμίζει ότι οι εξωτερικές αιμοδοσίες του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών, όπως και οι αιμοδοσίες στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης θα γίνονται κανονικά και στις ημερομηνίες και ώρες που είναι προγραμματισμένες. Απλώς οι εθελοντές αιμοδότες θα συμπληρώνουν για τη μετακίνηση τους στο έντυπο το πεδίο Β1 ή θα στέλνουν SMS στο 13033 με την αιτιολογία 1 (μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στο γιατρό) .

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά