‘Πρόσωπον Γίγνεσθαι’: Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Παιγνιοθεραπεία με θεματική ενότητα «Η Οικουμενικότητα του Παιχνιδιού»

Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Παιγνιοθεραπεία, κατ' αντιστοιχία με την κινητοποίηση όλων των παγκόσμιων φορέων που ασχολούνται με την Παιγνιοθεραπεία.

 Η φετινή θεματική είναι «Η οικουμενικότητα του παιχνιδιού» και μέσα από τις εκδηλώσεις μας θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς το παιχνίδι διαχρονικά και διαπολιτισμικά μπορεί να είναι για μικρούς και μεγάλους ευκαιρία έκφρασης και προσωπικής ανάπτυξης.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, λοιπόν, από 6 έως 12 Φεβρουαρίου, τα μέλη, Παιδοκεντρικοί Παιγνιοθεραπευτές, έχουν ετοιμάσει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες (δια ζώσης και διαδικτυακά) και παρουσιάσεις, τα οποία είναι ανοιχτά για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης στην ιστοσελίδα της ‘ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ’ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι διαθέσιμες καθημερινά προτάσεις παιχνιδιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά