Μπαράν Μπουρχάν: Κατέθεσε αναφορά στη Βουλή τα υπομνήματα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ και της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης για την υποστελέχωση των υπηρεσιών

Το υπόμνημα της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας της Α.Μ.Θ.,  καθώς και το υπόμνημα της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης  που αφορούν την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, κατέθεσε στη Βουλή , προς τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν .

Επισημαίνει: Μετά την πρόσφατη επικαιροποίηση των οργανικών θέσεων, διαπιστώθηκαν 81 κενές οργανικές θέσεις στους βαθμούς Αστυφύλακα και Αρχιφύλακα – Ανθυπαστυνόμου και αναμένεται επίσης, η επαναλειτουργία του Μεθοριακού Σταθμού «Άγιος Κωνσταντίνος», όπου απαιτείται διάθεση προσωπικού, που προφανώς η Δ.Α. Ξάνθης αδυνατεί να παρέχει, λόγω της ήδη διαπιστωμένης υποστελέχωσής της. Τα παραπάνω, καθιστούν επιτακτική την κάλυψη των οργανικών θέσεων για την εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης και την προσφορά αντάξιων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά