Ξάνθη: Τρία βραβεία στην εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, δίνουν το στίγμα της αισιοδοξίας για το μέλλον

Τρία βραβεία απονεμήθηκαν στην εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στον θεσμό των Meat Awards.

Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία τα οποία έλαβε η εταιρεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες είναι:

  • Silver στην κατηγορία Προϊόν από Μοσχάρι για την βιολογική σπάλα ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών
  • Silver στην κατηγορία Κτηνοτροφική Μονάδα
  • Bronze στην κατηγορία Αλλαντικό για το νέο πρόβειο λουκάνικο

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, στο Radisson Blu Park Hotel και την εταιρεία εκπροσώπησαν οι Απόστολος Παπαδόπουλος, CEO και Απόστολος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

Τα Meat Awards είναι ο νέος θεσμός που προάγει την καινοτομία των επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης του κρέατος και των των υποπροϊόντων του.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που εμπορεύονται ή παράγουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος και τα τελευταία χρόνια επέδειξαν πρωτοποριακές και καινοτόμες πρακτικές.

Συνολικά, διακρίθηκαν 18 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Τα Meat Awards 2022 διοργανώθηκαν από την εταιρεία BOUSSIAS και διεξήχθησαν υπό τις αιγίδες των GSLA (Greek Cold Storage & Logistics Association) και της Π.Ε.Τ.Ε.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά