Η Προεκλογική Περίοδος των Εθνικών Εκλογών, στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης

Χρήσιμες πληροφορίες προς τους πολίτες και βέβαια προς του Υποψήφιους Βουλευτές και τα Κόμματα, επιχείρησαν να δώσουν μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Δήμου Ξάνθης, η Κυριακή Οικονόμου και ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

Με την αρχική προτροπή του αείμνηστου Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη, να υπηρετεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο  την ενημέρωση των πολιτών με σεβασμό στον άνθρωπο, στον πλουραλισμό και τη δεοντολογία, συνεχίζουμε 30 σχεδόν χρόνια μετά, να πιστεύουμε ότι, αυτή η προτροπή, που έγινε ο κανόνας της λειτουργίας της "Όμορφης Πόλης 89,9", είναι η μεγάλη τιμή και η μεγαλύτερη ευθύνη που φέρουμε  στους ώμους μας, υπηρετώντας τη δημόσια ενημέρωση.

Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, που  διαμορφώνουν οι συνθήκες  της περιόδου αυτής, θα αντιμετωπίσουμε την προεκλογική περίοδο, δίνοντας τη μάχη της ουσιαστικής ενημέρωσης, με όποιο κόστος.  

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, αφού μελέτησε για μια ακόμη φορά τη νομοθεσία σχολαστικά, αναμένει τις τελικές οδηγίες αύριο το πρωί,  από την  διακομματική επιτροπή, ξεκινώντας από σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, να ενημερώνει, όπως όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οφείλουν, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την προεκλογική δραστηριότητα.

Παρακολουθείστε τα διαμειβόμενα στην ενημερωτική σημερινή εκπομπή, για να λάβετε και περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012