Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης -Γιώργος Χατζηθεοδώρου : Ευελπιστούμε σε δύο έδρες στην Ξάνθη// Νομιμότητα παντού..

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου παρουσιάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου στις 7 και μισή το απόγευμα στην Καπναποθήκη Π, στην Ξάνθη.

Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες  να στείλουν το μήνυμα “Ως εδώ κύριε Μητσοτάκη”, την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ξάνθη, πραγματοποιώντας προεκλογική ομιλία, διευκρινίζοντας ο κύριος Χστζηθεοδώρου, ότι οι δύο πολιτικές εκδηλώσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα στην Ξάνθη απλώς συμπίπτουν, καθώς όπως τόνισε, η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών είχε προγραμματισθεί, πριν γίνει γνωστή η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη.

Ο κύριος Μητσοτάκης έρχεται στην  Ξάνθη για να στηρίξει ένα αδύναμο και ισχνό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, υποστήριξε ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και  πάλι πρώτη πολιτική δύναμη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως ήταν στις εκλογές του 2019 που είχε καταγράψει ποσοστό 39%, ευελπιστώντας με ένα ψηφοδέλτιο κατά 40% ανανεωμένο, να έχουν δύο βουλευτικές έδρες στην Ξάνθη.

Αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου παρουσιάζεται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα και ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ξάνθης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά από τις κάλπες της 21ης Μαΐου δεύτερη ευκαιρία, αλλά ζητά να κυβερνήσει πρώτη φορά  με το δικό πρόγραμμα.

Ακούστε τον κ. Γ.Χατζηθεοδώρου

 

 

 

 

 

 

Με ένα κείμενο που απέστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου θέτει ζητήματα για την έκδοση εγγράφων από τον Δήμο Ξάνθης για την αδειοδότηση της εκδήλωσης της Ν.Δ. σήμερα στην Ξάνθη

Το κείμενο:

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Είναι νόμιμο; εάν ναι είναι και ηθικό; να γίνεται η ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη σε μη νομίμως αδειοδοτημένο κτήριο του Δήμου Ξάνθης; και μάλιστα χωρίς να έχει ελεγχθεί για την στατική του επάρκεια, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παρεβρισκομένων; Πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο για μελέτη στατικής επάρκειας στο συγκεκριμένο κτήριο λόγω έλλειψής της. Έχουν εκδοθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τον Δήμο Ξάνθης για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης; Αυτή είναι η αρχή σας κύριε Μητσοτάκη και των συνεργατών σας;

Νομιμότητα παντού

Ευχόμαστε καλή τύχη!

 

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012