Βουλευτές του ΚΚΕ Ξάνθης κοντά στους νέους και τους εργαζόμενους

Κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Π.Ε. Ξάνθης Μπάμπη Φωτιάδη, Βούλα Μαχαιρίδου και Γιώτα Ρόιδου πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου περιοδεία στις καφετέριες στο κέντρο της Ξάνθης.

Στις συζητήσεις με τους νέους και τους εργαζόμενους ανάδειξαν πως η ψήφος καταδίκης στα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, μπορεί να πιάσει τόπο μόνο αν δοθεί στο ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ προειδοποίησε έγκαιρα για αυτά που έρχονταν, είπε την αλήθεια, όταν κάθε επίδοξος διαχειριστής έκανε ξεδιάντροπο εμπόριο ελπίδων. Μόνο το ΚΚΕ βρέθηκε σταθερά στο πλευρό της νεολαίας και των εργαζομένων, παλεύοντας να μπουν εμπόδια σε αυτήν την πολιτική, να μείνουν στα χαρτιά αντιλαϊκοί νόμοι, όπως και έγινε σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει, σταθερά, αταλάντευτα, με όση δύναμη του δώσει ο λαός ώστε να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης που θα χρειαστούμε μετά τις εκλογές.

 Αυτή η ψήφος καταδίκης θα αποκτήσει θετικά χαρακτηριστικά, αν απέναντι στα διλήμματα και τους εκβιασμούς τους, βάλουμε επιτέλους μπροστά τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες των εργαζομένων, της νεολαίας, των γυναικών της χώρας μας. Γιατί το ΚΚΕ είναι έτοιμο, όταν η εργατική τάξη, ο λαός το επιλέξει, να αναλάβει την ευθύνη του σε μια λαϊκή διακυβέρνηση, όπου την εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας θα είναι στα χέρια του εργαζόμενου λαού.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι εργαζόμενοι, η νεολαία και όχι το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών.

Το «ως εδώ» μπορεί να μετατραπεί σε απόφαση αγώνα για τη μόνη προοδευτική διέξοδο, την πάλη για μια άλλη εξουσία και οικονομία που στο επίκεντρό της θα έχει την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Τοπικά