"Ανοίγουμε την Κάλπη", στις 07:01 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

Από νωρίς το πρωί όλοι οι πολίτες, σε όλη τη χώρα, προσέρχονται στην κάλπη και μαζί τους όλοι οι  Υποψήφιοι Βουλευτές, όλων των Κομμάτων, ψηφίζουν στα εκλογικά τους τμήματα και παράλληλα βρίσκονται στον "δρόμο" υπενθυμίζοντας την παρουσία τους,  δια ζώσης, παρόλο που σε αυτή τη σημερινή διαδικασία με τις λίστες, δεν διεκδικούν «σταυρό».

Χαμόγελα, αισιοδοξία, σε ήρεμο και πολιτισμένο  κλίμα από το πρωί στην Ξάνθη,  σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας

Θυμηθείτε οτι στις 7 και 1 λεπτό το απόγευμα,  "Ανοίγουμε την Κάλπη" στο Δημοτικό Ραδιόφωνο,  αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Ξεκινάμε με  τα Εxit Polls και συνομιλούμε με υποψήφιους βουλευτές, κομματικά στελέχη, καθημερινούς πολίτες και ανθρώπους της πολιτικής σκηνής και σε τοπικό Αυτοδιοικητικό Επίπεδο….

Εξάλλου οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, έρχοναται, διαπιστώνοντας καθημερινά ότι η περίοδος των ζυμώσεων έχει ξεκινήσει ήδη και θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς από την επόμενη του σχηματισμού Κυβέρνησης στη χώρα.

Όλοι προσκεκλημένοι στους Ραδιοθαλάμους του σταθμού των Πολιτών, του Ραδιοσταθμού  του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9».

Για περισσότερα από δύο χρόνια οι εκπομπές στους ραδιοθαλάμους του σταθμού μεταδίδονται και με εικόνα στο διαδίκτυο καθημερινά,  μέσα από τη  διαδικτυακή τηλεόραση της «Όμορφης Πόλης 89,9», που εξελίσσεται και σας ενημερώνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Τοπικά