Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στάθης Γιαννακίδης στο δημοτικό ραδιόφωνο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ δίνει τη μάχη των εκλογών μ’ ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα που αγγίζει το σύνολο των τομέων του κράτους, από την ασφάλεια μέχρι την ανάπτυξη, επεσήμανε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κ. Στάθης Γιαννακίδης.

Εστίασε στον τρόπο-επικίνδυνο και άτσαλο, είπε χαρακτηριστικά- με τον οποίο άνοιξε το ζήτημα της Θράκης μέσα στην προεκλογική περίοδο η ΝΔ, τονίζοντας ότι η συζήτηση για τη Θράκη άνοιξε εδώ και καιρό με τη Διακομματική επιτροπή, θυμίζοντας ότι σε θεσμικά ζητήματα υπάρχουν συγκλίσεις και για τη μουσουλμανική μειονότητα με απώτερο στόχο και τη μείωση της επιρροής του τουρκικού προξενείου. Όμως, πρόσθεσε, η ΝΔ επέλεξε να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια δημιουργώντας πόλωση και διχασμό, για να κερδίσει μικροκομματικά οφέλη στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παρουσίασε την προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για το δημόσιο σύστημα υγείας- θυμίζοντας παράλληλα τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο Ξάνθης- για το μεταναστευτικό και προσφυγικό, αλλά και για την ανασυγκρότηση καίριων τομέων με αναπτυξιακό πρόσημο, ενώ στον αντίποδα η ΝΔ υπόσχεται χωρίς αντίκρισμα αφού οι προεκλογικές της δεσμεύσεις δεν έχουν καν ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατατέθηκε προς έγκριση στην Ε.Ε.

Το διακύβευμα των εκλογών , τόνισε, είναι με ποιο στρατηγικό σχέδιο θα πορευθεί η χώρα στην ουσία και την πράξη και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα του οποίου αφορά την κοινωνική πλειοψηφία και ν’ απαντήσουν στους εκβιασμούς της ΝΔ.

Ακούστε τον κ. Στάθη Γιαννακίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

Εκλογές 2012
Τοπικά