Κώστας Βογιατζής: Το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που ασκεί αντιπολίτευση εντός Βουλής και οργανώνει κόσμο εκτός Βουλής-Έρχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα μετά τις εκλογές

Η κοινή στρατηγική που ακολούθησαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βασικά θέματα που αφορούν τους πολίτες και τη χώρα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και το ΠΑΣΟΚ  υπερψήφισαν σειρά αντιλαϊκών νομοσχεδίων της ΝΔ, έγινε αντιληπτή από τους πολίτες, όπως και η καθαρή και σταθερή στάση του ΚΚΕ μέσα κι έξω από τη Βουλή επεσήμανε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, το μέλος της Τ.Ε  Ξάνθης του ΚΚΕ κ. Κώστας Βογιατζής.

Υποστήριξε ότι η χώρα πρέπει άμεσα να απεμπλακεί από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ που αφορούν και στην περιοχή μας με τη μετατροπή του λιμανιού Αλεξανδρούπολης σε ορμητήριο για τους πολέμους του, οι οποίοι ΄γεννούν’ προσφυγιά και μετανάστευση, όπως και στους σχεδιασμούς του για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο που θα αποτελέσουν αρνητική εξέλιξη και για τον ελληνικό λαό και για τους υπόλοιπους λαούς της περιοχής.

Ο κ. Βογιατζής αναφέρθηκε στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και κάλεσε τους Ξανθιώτες/σες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ καθιστώντας το ακόμη πιο δυνατό, σε σχέση με το ποσοστό των εκλογών της 21ης Μαΐου, αφού είναι το μόνο κόμμα που όχι μόνο ασκεί αντιπολίτευση εντός της Βουλής αλλά προσπαθεί και να οργανώσει τον κόσμο εκτός Βουλής.

Ακούστε τον κ. Κώστα Βογιατζή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ-επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

 

Εκλογές 2012
Τοπικά