Ξάνθη: Η επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης//Ανοιχτή πρόσκληση από τον Δήμαρχο Ξάνθης// Ο Στέλιος Ρόκκος επί σκηνής

Σαββάτο 2 Σεπτεμβρίου
 
Πλατεία Μητροπόλεως 20:30
 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης κυρήσει την επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης Κεντρική  στην  Πλατεία Μητροπόλεως, ενώ με μηνυμά του απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση 
 
Μανώλης Τσέπελης
 
Σας καλωσορίζω στον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Δήμου Ξάνθης, που προβάλλει την ιστορία, τον πολιτισμό, την κουλτού ρα, τα ήθη και τα έθιμά της, μέσα στον ανοιχτό μουσειακό χώρο: την Παλιά μας Πόλη - αυτήν την «παραμυθένια Ξάνθη, τη διατηρητέαν»,
όπως την αποκαλούσε ο Μάνος Χατζιδάκις...
 
Ελάτε να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια να περιδιαβούμε ανάμεσα στα επιβλητικά αρχοντικά να πάρουμε μια γεύση από παλαιό τερες εποχές, στο σήμερα, ακολουθώντας τον «δρόμο» του Πολιτισμού, που ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων.
 
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι στηρίζουν, με μεράκι τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας, αλλά κυρίως τις Ξανθιώτισσες και τους Ξανθιώτες -το ενθουσιώδες Εθελοντικό Κίνημα της περιοχής μας- που αποτελούν και τους πρωταγωνιστές, όπως και σε κάθε πολιτιστικό θεσμό που ο Δήμος Ξάνθης έχει την τιμή να διοργανώνει.
 
Η Ξάνθη υποδέχεται τους επισκέπτες της σε έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και με όχημα την πολιτιστική της κληρονομιά, το κέφι και τη φιλοξενία της, θα προσφέρει και φέτος πολύτιμες στιγμές ξεγνοιασιάς, ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας.
 
 
Αμέσως μετά, στις 20:45 Συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο  «Music is life»
 
Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ξεχωριστός, πηγαίος, εκρηκτικός πάνω στη σκηνή, είναι ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής πολλών επιτυχιών που πάντα τα live του γράφουν ιστορία.
 
Είναι ο Στέλιος Ρόκκος που και το φετινό καλοκαίρι, ταξιδεύει στη χώρα και δίνει  στον κόσμο αυτό που θέλει η ψυχή του: ωραία τραγούδια, ανεβασμένη διάθεση, συγκίνηση και αλήθεια.
 
Ο Στέλιος Ρόκκος, ροκ και εναλλακτικός, με ιδιαίτερη χροιά και με μοναδικές ερμηνείες, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και με κομμάτια που αγαπά. «Music is life» και για τον Στέλιο Ρόκκο είναι και... for ever!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά