Ξάνθη: Υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» και συναυλία με τον Κ. Τουρνά την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου
 
Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως 20:00 - Υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» στα πλαίσια της 21ης «Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας»
 
Ο θεσμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο και οι εθελοντές αιμοδότες διασχίζουν όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας σε διάρκεια σαράντα ημερών.
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και παράλληλα να τονίσει την παρουσία των εθελοντών αιμοδοτών, ως κοινωνικής ομάδας, στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

 

 
Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως 20:30 - Συναυλία Κώστας Τουρνάς
 
Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός. Πάντα έκανε δια φορετικά πράγματα και έγραφε αληθινά «δικά μας» τραγούδια. Τραγούδια που «βρίσκουν» την καρδιά μας.
 
Τα πρώτα βήματα του με τους Poll, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί στην μέχρι τότε μουσική σκηνή.
 
Από τα «Απέραντα χωράφια» και το «Άνθρωπέ αγάπα», μέχρι το «Αθώος», ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση.
Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορείαμέχρι σήμερα.
Στις εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην πορεία του, για περίπου 2.30 ώρες, με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών, Δημήτρη Τσοπανέλη, κιθάρα και τραγούδι. Κώστα Βήχο, μπάσο και τραγούδι. Στέλιο Πασχάλη, τύμπανα. Διαμαντή Καλαφατιάδη, πιάνο και πλήκτρα και τον Φώτη Παπαθεοδώρου στον ήχο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά