Ξάνθη: Δήμαρχος και Ρόκκος, έφεραν τον κόσμο δίπλα στη σκηνή και το κέφι απογειώθηκε

Το είχαν συνεννοηθεί, λίγο πριν ξεκινήσει η επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και ο Στέλιος Ρόκκος, ότι οι γιορτές, οι μουσικές, τα τραγούδια και η ψυχαγωγία είναι για τους πολίτες ….

 Έτσι ο Στέλιος Ρόκκος, από το δεύτερο κιόλας τραγούδι του, είπε:

 

Καλώς ήρθατε, καλώς σας βρήκαμε….

Τι ωραία !!!

Κοιτάξτε τώρα μια μαγική κίνηση….

 Έχω μιλήσει με τον Δήμαρχο και τον οποίο υπερευχαριστώ που είμαι σε αυτό το πανέμορφο μέρος, πως θα γίνει ακόμα πιο ωραία η βραδιά μας…..

 Επειδή συμφωνεί μαζί μου ο κύριος Δήμαρχος,  ότι  αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι για τον κ. Δήμαρχο,  αλλά είναι για εσάς   ….. θα παρακαλούσα  λοιπόν να ρθείτε όλοι εδώ μπροστά και να τους ξεβολέψουμε λίγο, που κάθονται στις καρεκλίτσες τους και να τα κάνουμε όλα λίγο πιο ζωντανά …..

 

Αμέσως, το κέφι απογειώθηκε και παρατηρήσαμε τα ταλέντα πολλών στο τραγούδι και τον χορό,  από τις αρκετές χιλιάδες των Ξανθιωτών και των επισκεπτών,   που κατέκλισαν ασφυκτικά την Πλατεία Μητροπόλεως και  τις πέντε …  διόδους -  προεκτάσεις  της πλατείας, σε μια εκδήλωση που κράτησε το ενδιαφέρον για ώρες.

Ευχές πολλές, ώστε όλα να πάνε καλά, από μια έναρξη αδιαμφισβήτητα πετυχημένη, που απέδειξε ότι οι πολίτες τις είχαν ανάγκη τις γιορτές και όλοι μαζί να κινούμαστε προσεκτικά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή και ανταποδίδοντας στην κοινωνία αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση.

 

 

Λίγο πρίν τον Στέλιο Ρόκο.....

Ανεβαίνοντας στην Πλατεία Μητροπόλεως .....

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά