ΔΠΘ: Πραγματοποίηση Ημερίδας την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Προσβασιμότητα, Δικτύωση και Φοιτητο-κεντρικές Σπουδές: Η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στην κοινότητα του ΔΠΘ 5 χρόνια Μετά…»

Η Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔΟΣΥΠ) του ΔΠΘ οργανώνει ημερίδα με τίτλο: «Προσβασιμότητα, Δικτύωση και Φοιτητο-κεντρικές Σπουδές: Η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στην κοινότητα του ΔΠΘ 5 χρόνια Μετά…», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου  στο διάστημα 4.00-8.00 στο κεντρικό  αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής, εν όψει της  λήξης της Πράξης «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ», με κωδικό ΟΠΣ (MIS):  5049108.

Η ημερίδα είναι η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στη 2η Εβδομάδα Δημόσιας και Ψυχικής Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά ή δια ζώσης. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τη δήλωση συμμετοχής:  https://dosyp.duth.gr/conference_dosyp_sep_2023/

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά