Ξάνθη: Κλειστή η οδός Γεωργίου Κονδύλη από τις 15:00 του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου και μέχρι νεότερη απόφαση, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

 
Με απόφαση της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ελήφθησαν  προσωρινά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Γ. Κονδύλη της πόλης της Ξάνθης, λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας, που ισχύουν από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου και έως την άρση των μέτρων, με νεότερη απόφαση
 
Αποφασίστηκε λοιπόν, η  προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Γ. Κονδύλη στην πόλη της Ξάνθης, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα, από τη συμβολή της οδού με την Δράμας, μπροστά από τους  φωτεινούς  σηματοδότες  στο Κλειστό Γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης, έως και τη διασταύρωσή της με την Τριανταφύλλου  Μιχαηλίδη, μπροστά από το  ξενοδοχείο Z PALACE, καθώς και σε όλες τις καθέτους της οδού, λόγω ύπαρξης στο οδόστρωμα δέντρων, κλαδιών και λοιπών φερτών υλικών, συνέπεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έπληξαν την πόλη της Ξάνθης, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 04/11/2023.
 
Η κίνηση όλων των οχημάτων, πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και της κάθετης σήμανσης.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά