Αποκαθίσταται τμηματικά η κυκλοφορία στην Γεωργίου Κονδύλη

 Με απόφαση της Αστυνομίας Ξάνθης, που ισχύει από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023, παραμένει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, μόνο από την διασταύρωση της οδού Γ. Κονδύλη με την Α. Πιαλόγλου, μέχρι την συμβολή των οδών Γ. κονδύλη και Δράμας, στην πόλη της Ξάνθης και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας,  καθώς έχει αποκατασταθεί αρκετά μεγάλο μέρος της οδού. Σύντομα με νεότερη απόφαση η Γεωργίου Κονδύλη θα δοθεί ολόκληρη στην κυκλοφορία.

 

Η απόφαση:

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης

Έχοντας υπόψη:

α)            Τα άρθρα 1, 2, 3, 4, 16, 34, 52 παρ. 2, 103, 104, 105, & 109 του Ν. 2696/2007 «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

β)            Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού

γ)             Την υπ΄ αριθμ. 24/2023 Απόφαση από 04/11/2023 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης

δ)  Την ανάγκη για την επιβολή περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Γ. Κονδύλη στην πόλη της Ξάνθης, λόγω συνεπειών δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

α)            Την μερική άρση της ανωτέρω (γ) σχετικής Απόφασής μας καθώς παραμένει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων μόνο από την διασταύρωση της οδού Γ. Κονδύλη με την Α. Πιαλόγλου, μέχρι την συμβολή των οδών Γ. κονδύλη και Δράμας, στην πόλη της Ξάνθης, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω ύπαρξης στο οδόστρωμα δέντρων, κλαδιών και λοιπών φερτών υλικών, συνέπεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έπληξαν την πόλη της Ξάνθης, πρωινές ώρες της 04/11/2023 ημέρα Σάββατο.

β)  Η κίνηση όλων των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και της κάθετης σήμανσης.

Άρθρο 2ο

α)            Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει από την 12:00 ώρα της 07/11/2023 και μέχρι ανακλήσεώς της, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3861/2010.

β)            Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, λόγω εδαφικής αρμοδιότητας.

γ)             Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420  Π.Κ. και των άρθρων του Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά