ΑΠΟΦΚΑ: Ο Ιστορικός σύλλογος της Ξάνθης, με αθλητές που σπάνε κάθε ρεκόρ

   Ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» είχε την χαρά να φιλοξενίσει  τη γραμματέα Β. Παυλακάκη, την προπονήτρια Τ. Τσελεμπή και την πρωταθλήτρια Στ. Ορφανίδη,  του συλλόγου ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης.

                   Είναι τιμή για την πόλη μας να έχουμε ένα αθλητικό σύλλογο με 110 ενεργούς αθλητές, και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Το επαρχιακό αυτό σωματείο ιδρύθηκε το 1985 και άξια βρίσκεται πλεόν στην 98η θέση σύμφωνα με την πρόσφατη αξιολόγηση όλων των αθλητικών σωματείων της χώρας.

                   Η Στέλλα Ορφανίδη είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που αν κοιτάξει κανείς τις αποδόσεις της θα μείνει έκπληκτος, και λόγο της ηλικίας που βρίσκεται η νεαρή ταλαντούχα ελπίζουμε οι επιτυχίες της να γραφτούν στην ιστορία, με το πάθος, την πίστη και την θέληση να την χαρακτηρίζουν.

 

           Το θέμα των υποδομών είναι κάτι που μας απασχολεί εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα την Β. Ελλάδα που δυστυχώς δεν υπάρχει κλειστό προπονητικό κέντρο για προπονηθούν οι νεαροί αθλητές, σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες και χωρίς τον φόβο του τραυματισμού. Ευχή όλων είναι να αποκτήσει και η πόλη μας τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για το καλό του στίβου διότι αυτό το άθλημα σίγουρα αξίζει κάτι καλύτερο.

                 

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Γιάννης Γκαϊτατζής

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά