Ξάνθη: Αγνοείται ζευγάρι από χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Λειβαδίτη// Νέα Εξέλιξη: Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης ενημερώνει από νωρίς σήμερα το πρωί Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ότι δηλώθηκε η εξαφάνιση ζευγαριού που αγνοείται από χθες το απόγευμα,  Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024,  στην περιοχή του Λειβαδίτη.

Ο Σταύρος Βλαχόπουλος της εφημερίδας «Η Φωνή της Ξάνθης», που δημοσιοποίησε την είδηση, προσέφερε πληροφορίες στην ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίε,ς έχει ενημερωθεί η αστυνομία και κλιμάκιο της Σταυρούπολης, διεξάγει έρευνα στην περιοχή.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι  κινούνταν προς το Χωριό Λειβαδίτης και από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, που συγγενικό τους πρόσωπο είχε επικοινωνία μαζί τους, αγνοούνται.

Παρακαλούνται  όλοι όσοι κινούνται στην περιοχή να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και αν εντοπίσουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

Αίσιο Τέλος

Τελικά γύρω στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ζεύγος των Ξανθιωτών εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, μετά την μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης και την 4η ΕΜΑΚ ΑΜΘ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά