Αποκλειστικό-Θωμάς Ηλιάδης: Είμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στη διάθεση των πολιτών// Το τηλέφωνό μου ανοιχτό για όλους 6978026066

Με θέματα καθημερινότητας των πολιτών, είναι επιφορτισμένος από τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό,  ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης και συνεχίζει για 24η ημέρα να εργάζεται εντατικά και μεθοδικά, προγραμματίζοντας και επιβλέποντας προσωπικά, τα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024, ηλεκτρολόγοι και υδροφόρες του Δήμου Ξάνθης βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία, την πλατεία Δημοκρατίας και οι μεν ηλεκτρολόγοι ξεκίνησαν την συντήριση του εξοπλισμού στο σιντριβάνι κάτω από τον πλάτανο και οι υδροφόρες της ΔΕΥΑΞ με το ανάλογο προσωπικό, τον σχολαστικό καθαρισμό της πλατείας.

Θωμάς Ηλιάδης

Συναντίσαμε τον κ. Θωμά Ηλιάδη στην πλατεία και στη σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του δήλωσε στο μικρόφωνο του Δημοτικού Ραδιοφώνου:

"Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου, βρίσκομαι καθημερινά, ολόκληρη την ημέρα, σε κάθε δρόμο και γειτονιά του Δήμου Ξάνθης. Ο λαός μας τίμησε με την ευθύνη να εργαστούμε για το καλό της πόλης και εμείς καταβάλουμε μια προσπάθεια, καθημερινά που από τους πολίτες θα αξιολογηθεί και εγώ δεν θέλω να πω περισσότερα.

Αυτό που ζητάω είναι η καλή συνεργασία των ανθρώπων της Ξάνθης που με τις επισημάνσεις τους και τις παρατηρήσεις τους μπορούμε να κάνουμε πράγματα που ίσως δεν έχουν μέχρι τώρα γίνει γνωστά σε εμάς.

Θα παρακαλούσα κάθε Ξανθιώτη και Ξανθιώτησσα να επικοινωνεί με τις υπηρεσίες μας και να αναφέρει ζητήματα που αντιμετωπίζει στον χώρο που δραστηριοποιείται, στη γειτονιά του, στο πάρκο του, στην παιδική χαρά της περιοχής του, οπουδήποτε και να είανι βέβαιος ότι θα ακούσουμε με προσοχή το αίτημά του και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το ικανοποιήσουμε"

Ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης μάλιστα, δίνει τον τηλεφωνικό του αριθμό δημόσια και καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν και μαζί του, θέτοντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Τηλεφωνικός του αριθμός είναι: 6978026066

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης