Συμμετοχή του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στις κινητοποιήσεις των Αγροτών και Κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή, τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξανθης καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων της περιοχής, κάνοντας χρήση των σχετικών αδειών και διευκολύνσεων, να παραστούν στην συγκέντρωση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Οργανώσεων που θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και να ακολουθήσουν την πορεία προς το κτήριο της Περιφέρειας τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεκδίκησης και επίλυσης των αιτημάτων των Ελλήνων Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Ο πρωτογενής τομέας, οι Αγρότες και Κτηνοτρόφοι της Ελλάδος ζητούν άμεση λύση στα προβλήματά τους. Προβλήματα που τους έχουν εξαναγκάσει να βγουν στους δρόμους!

Είναι πλέον μονόδρομος η βιωσιμότητα του Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφου που παλεύει με «νύχια και με δόντια», βλέποντας το εισόδημά του να συρρικνώνεται διαρκώς από το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα αγροτικά εφόδια, στα καύσιμα! Η εξευτελιστική τιμή πώλησης των αγροτικών προϊόντων στους εμπόρους και η μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στους παραγωγούς και καταναλωτές είναι αυτή που πρέπει να μας κάνει να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των ανθρώπων του Πρωτογενή Τομέα.

Λέμε ΟΧΙ στον μαρασμό του Ελλήνων Αγροτών και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις τους!

Συμμετέχουμε Ενεργά στο συλλαλητήριο των Αγροτών και Κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00 στην Κεντρική Πλατεία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά