Ελισάβετ Παυλίδου: Στόχος μου να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντα της Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Ξάνθης

Η κα. Ελισάβετ Παυλίδου, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης,  με ιδιαίτερη δράση στη Σταυρούπολη και όχι μόνο, κοινοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από Υπεύθυνη Πωλήσεων στη ΣΕΚΕ ΑΕ, όπου πραγματοποίησε μια πετυχημένη διαδρομή,  με στόχο να υπηρετήσει απερίσπαστη,  τα νέα καθήκοντά της.

 

Η  ανάρτησή της :

 «Όπως ήδη γνωρίζετε έχω αναλάβει την θέση της Αντιπροέδρου στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξάνθης (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.). Η θέση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη δέσμευση και ευθύνη για εμένα.

Για να μπορέσω να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντά μου πρόσφατα αποχώρησα οικειοθελώς από την θέση που κατείχα ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεία ΣΕΚΕ Α.Ε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Αλέξανδρο Κοντό για την τιμή που μου έκανε και με επέλεξε προσωπικά για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, μια θέση με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην διοίκηση και σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας υγεία, επιτυχία και ευημερία στις προσπάθειες τους για την ανάπτυξή της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης