Η «Όμορφη Πόλη» έκοψε τη βασιλόπιτα για εργαζόμενους, παραγωγούς, εθελοντές.

Με ευχές, για μια καλή, δημιουργική χρονιά, η «Όμορφη Πόλη 89,9» το δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης, έκοψε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 την παραδοσιακή βασιλόπιτα στους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού Ραδιοφώνου σε μια εκδήλωση έκπληξη που οργάνωσε η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας του Δήμου Ξάνθης.

Η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δέσποινα Θεοδωρίδου σε κάθε κομμάτι το οποίο έκοβε για τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς και το προσέφερε  -τεχνικούς, δημοσιογράφους , διοικητικούς, παραγωγούς και συνεργάτες- έδινε ευχές για μια καλή χρονιά, με υγεία και προσωπική ευτυχία για τον καθένα, ενώ στο κομμάτι που αφιέρωσε στο ραδιόφωνο δεν παρέλειψε, εκτός από τις ευχές για μια καλή χρονιά με επιτυχίες, ν’ αναφερθεί στη συμπλήρωση φέτος των 30 ετών από την ίδρυση του, μια χρονιά ορόσημο για τη μέχρι τώρα αναγνωρισμένη επιτυχημένη πορεία του, αλλά και για τα επόμενα βήματα του, τα οποία δεσμεύθηκε , με τη στήριξη και τη συνεργασία όλων, να είναι ακόμη πιο δημιουργικά.

Παρόντες στην «οικογενειακή» στιγμή,  ο νομικός σύμβουλος του δημοτικού ραδιοφώνου κ. Μιχάλης Πατεράκης που παρακολουθεί στενά και εγγυάται την ορθή λειτουργία του  και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τσέπελης, καθώς η συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης είναι συνεχής, καθημερινή και πολυεπίπεδη.

Το φλουρί, μετά από ενδελεχή αναζήτηση, βρέθηκε στο κομμάτι της Προέδρου του Ραδιοφώνου κας. Δέσποινας Θεοδωρίδου, σηματοδοτώντας την καλή αρχή για την πορεία της στο τιμόνι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Όλοι γεύτηκαν την εξαιρετική, χειροποίητη και αριστουργηματικά διακοσμημένη  βασιλόπιτα, φτιαγμένη από τα χέρια της κ. Μαρίας Θεοδωρίδου, μητέρας της προέδρου του δημοτικού ραδιοφώνου, την οποία ευχαριστούν από καρδιάς όλοι οι εργαζόμενοι και οι παραγωγοί της ‘Όμορφης Πόλης’  για το χρόνο, τον κόπο και κυρίως την αξεπέραστη νοστιμιά που τους προσέφερε, ευχόμενοι και στην πρόεδρο αλλά και στη μητέρα της που επιμελήθηκαν αυτή την όμορφη έκπληξη,  μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοντάζ- επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης