Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

Η δέκατη τρίτη αιμοδοσία τους έτους 2024 είναι γεγονός και μάλιστα και αυτή τη φορά μέσα σε ένα δημοτικό σχολείο αφού ο Μάρτιος έχει την τιμητική του με αιμοδοσίες σε δημοτικά σχολεία. Διοργανώνουμε μια εθελοντική δράση για πρώτη φορά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, την ώρα λοιπόν που λειτουργεί το σχολείο ώστε να έχουνε μία πρώτη "εικόνα" της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης και τα παιδάκια μας.

Σας καλούμε λοιπόν στην δέκατη τρίτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Με τη συνδρομή και συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της "ΑΓΑΠΗΣ" παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος ), συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την φετινή μας πορεία.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα κι την Εθνική Δεξαμενή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά