Μαθήτριες και μαθητές των δύο τμημάτων της δευτέρας τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Με χαρούμενες παιδικές φωνούλες και πολλά χαμόγελα «πλημμύρισε» το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης από τις μαθήτριες και τους μαθητές των δύο τμημάτων της δευτέρας τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, που επισκέφθηκαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου, τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου.

Οι μικροί μας  φίλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στους χώρους του Δημοτικού Ραδιοφώνου και συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους μέσα από τον ραδιοθάλαμο συστήθηκαν στους ακροατές, έστειλαν την πιο ζεστή τους καλημέρα, τραγούδησαν παιδικά τραγουδάκια και ευχήθηκαν με δυνατή φωνή Καλή Αποκριά.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές  του Β΄1 μαζί  τις εκπαιδευτικούς του τμήματος Αναστασία Μαγειροπούλου και Παναγιώτα Καβουρτζικλή τραγούδησαν ζωντανά για τους ακροατές το τραγούδι «Καλημέρα», ένα τραγούδι με πολλαπλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους, που το λένε καθημερινά στην σχολική αίθουσα.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Β΄ 2 μαζί με τις εκπαιδευτικούς του τμήματος Στέλλα Λιάπη και Έφη Δρίβα, τραγούδησαν με την σειρά τους ζωντανά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, το τραγούδι «Χελιδόνια», ένα επίκαιρο τραγούδι για τα χελιδονίσματα και τον Μάρτη, με τα περισσότερα παιδιά, όπως μας αποκάλυψαν, να φοράνε τον «Μάρτη» και ποιο είναι το έθιμο.

Στο τέλος της επίσκεψης, τα μικρά παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου και οι εκπαιδευτικοί έδωσαν την υπόσχεση ότι θα επισκεφθούν ξανά το Δημοτικού Ραδιόφωνο Ξάνθης, οπότε και ανανεώνεται το επόμενο ραντεβού για την επόμενη συνάντηση μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρουσίαση- Σύνταξη κειμένου: Παναγιώτα Κουτσομιχάλη

Μοντάζ-Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά