Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κυψέλη του Δήμου Τοπείρου.

Ο Απρίλιος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας!!!

Όπου συνεχίζουμε με μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ναυαρχίδα, στο όλο οικοδόμημα της «Αγάπης». Την καθιερωμένη τετράμηνη ολοήμερη αιμοδοσία της ΑΕΚ Κυψέλης.

Η δέκατη όγδοη αιμοδοσία τους έτους 2024 είναι και πάλι στα διοικητικά όρια του Δήμου Τοπείρου.

Σας καλούμε λοιπόν στην δέκατη όγδοη εθελοντική αιμοδοσία του έτους και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 από τις 11:30πμ έως τις 19:30μμ στην αίθουσα του συλλόγου, το παλιό δημοτικό σχολείο του δημοτικού διαμερίσματος της Κυψέλης του Δήμου Τοπείρου.

Επίσης θα προσπαθήσουμε παράλληλα να ενημερώσουμε τους εθελοντές αιμοδότες και για μια ακόμη επιλογή τους που θα μπορούσανε να προσφέρουν, και συγκεκριμένα στην δωρεά μυελού των οστών αφού ταυτόχρονα θα γίνεται λήψη δείγματος μυελού των οστών μέσω σάλιου. Με την ευγενική υποστήριξη του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ). Το πως γίνομαι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών; Με δύο (2) απλές κινήσεις: πρώτον συμπληρώνω την αίτηση και δεύτερον δίνω δείγμα σάλιου σε μια μπατονέτα…. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας Άνθρωπος με χρειάζεται…

Μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της "ΑΓΑΠΗΣ" παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος ), συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την φετινή μας πορεία.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα και την Εθνική Δεξαμενή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Τοπικά