Εθελοντική αιμοδοσία από την ΑΕΚ Κυψέλης, που ξεκίνησε το 1962

Μία ακόμη  αιμοδοσία από τα μέλη και τους φίλους της ΑΕΚ Κυψέλης.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Τοποθεσία και φιλοξενία στο παλιό δημοτικό σχολείο της Κυψέλης που έχει ιδρυθεί το έτος 1926.

Σχεδόν εκατό χρόνια πριν…

Οι Φίλοι της ΑΕΚ Κυψέλης σημειώνουν:

"Οι οικοδεσπότες γνωστοί και άψογοι όπως πάντα (βλέπε Βαγγέλης και Γεωργία).

Σας έχουμε πει ότι εμείς στην περιοχή μας δεν «παίζουμε» με την αιμοδοσία. Δουλεύουμε με συνέπεια, με συνέχεια, μεθοδικά , προγραμματισμένα με αγάπη και αυταπάρνηση. Για αυτό και έχουμε σταθερά αποτελέσματα, επιδόσεις και αποδόσεις κάθε μα κάθε φορά.

Η ναυαρχίδα της εθελοντικής αιμοδοσίας λοιπόν, της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, και αυτή τη φορά συμπεριφέρθηκε σαν ναυαρχίδα και μπροστάρης στην καθιερωμένη τετράμηνη ολοήμερη αιμοδοσία της.

Ευχαριστούμε τους εκατόν είκοσι τέσσερις (124) εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και καταφέρανε να αιμοδοτήσουνε οι εκατόν δέκα εννέα (119).

Επίσης τους είκοσι οκτώ (28) εθελοντές αιμοδότες που έγιναν και δωρητές μυελού των οστών δίνοντας δείγμα σάλιου και συμπληρώνοντας τα σχετικά έγγραφα. Αχρείαστοι να είστε παιδιά αλλά αν χρειαστεί ποτέ η συνδρομή σας τότε πραγματικά θα σώσετε ανθρώπινες ζωές.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» για την άψογη υποστήριξή τους σε όλα.

Ανανεώνουμε το αιμοδοτικό μας ραντεβού για την καλοκαιρινή αιμοδοσία, την Τετάρτη 7 Αυγούστου. Διότι για εμάς, τους εθελοντές της Ξάνθης, της Αγάπης, της ΑΕΚ Κυψέλης, ο αγώνας και η πάλη είναι συνεχής και αποτελεί στάση ζωής. Ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα και την Εθνική Δεξαμενή και τους μήνες που μας χρειάζονται ακόμη περισσότερο".

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Κοινωνικά
Τοπικά