Ν.Ανταμπούφης: η αντιπαράθεση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να γίνει με βάση τις προγραμματικές προτάσεις

 

Τόσο η πολιτική αντιπαράθεση κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών όσο και οι μετεκλογικές συνεργασίες, θα πρέπει να γίνουν με βάση τις προγραμματικές θέσεις των συνδυασμών, υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ανταμπούφης και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό ‘Πολίτες για την Ξάνθη’, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Ο κ. Ανταμπούφης εστίασε την παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου στη προσωπική του διαπίστωση ότι μέχρι και σήμερα οι υποψήφιοι συνδυασμοί, δια των επικεφαλής τους, στις παρουσιάσεις που γίνονται επικεντρώνουν στη δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων συμβούλων τους και όχι στις προγραμματικές τους θέσεις, παράμετρο που ο ίδιος θεωρεί απαραίτητη για να αξιολογηθεί η όποια δέσμευση τους από τους πολίτες, να διαπιστωθούν διαφοροποιήσεις- ο ίδιος πάντως εκτιμά ότι δεν υπάρχουν -  αλλά και αναγκαία για την επίτευξη τυχόν προγραμματικών συγκλίσεων σε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες.

Υπεραμύνθηκε του ‘Κλεισθένη 1’ , χαρακτηρίζοντας τον ‘τομή’ για την αυτοδιοίκηση της χώρας , προσθέτοντας ότι είναι στο χέρι των πολιτών να  διασφαλίσουν το πνεύμα του νόμου.

Ακούστε τη συνέντευξη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά