Τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης θα εορταστούν με κάθε λαμπρότητα και στην Αθήνα, ενημερώνει η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρουπολιτών Αθήνας, κ. Νίκη Πανούση

Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία των Ξανθιωτών στην Αθήνα ώστε οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις για τα 100α ελευθέρια της Ξάνθης, να εορταστούν με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα αλλά και με πλούσιες εκδηλώσεις, ενημερώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρουπολιτών στην Αθήνα , κ. Νίκη Πανούση.

Η υπερδραστήρια πρόεδρος, η οποία βρίσκεται στην Σταυρούπολη αυτές τις ημέρες λόγω των εκλογών, επισκέφθηκε το δημοτικό ραδιόφωνο μέσω του οποίου ο σύλλογος, δια της προέδρου, ανέδειξε σειρά ζητημάτων που βρέθηκαν στην επικαιρότητα και γνωστοποίησε ότι ήδη οργανώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης και στην Αθήνα από τους συλλόγους Ξανθιωτών και την Ομοσπονδία, με στόχο να αναδειχθεί η ιστορική εκατονταετηρίδα.

Παράλληλα η κ. Πανούση ετοιμάζει την καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδρομή στη Σταυρούπολη, η οποία κάθε χρόνο γνωρίζει την πανέμορφη Σταυρούπολη στους Αθηναίους:’ ήρθαμε για τις εκλογές και θα επιστρέψουμε από Δευτέρα. Στέλνω διαρκώς φωτογραφίες από τις ομορφιές της Σταυρούπολης στους φίλους στην Αθήνα. Θα έχουν την ευκαιρία και φέτος το καλοκαίρι να γευθούν τη φιλοξενία των Σταυρουπολιτών και να δουν από κοντά όλον αυτό το φυσικό πλούτο’, επισημαίνει.

Ακούστε την κ. Νίκη Πανούση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Θρησκευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά