"Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά" με την Ιωάννα Πορφυλλίδου και τον Βασίλη Γεωργιάδη

Πριν το Everest η Βανέσσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη προσκεκλημένες στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά"

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" την Τρίτη 12 Μαρτίου  2019 ήταν  αφιερωμένη σε δυο γυναίκες που έχουν βάλει σκοπό τους να πραγματοποιήσουν το "7 Sammits¨", να ανέβουν δηλαδή στην ψηλότερη κορυφή κάθε Ηπείρου του πλανήτη μας.

Ο Όλυμπος σε πρώτο πλάνο στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" και φιλοξενούμενη την Αθηνά Κρικέλη.

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 ήταν  αφιερωμένη στο βουνό του Ολύμπου και με προσκεκλημένη  την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο Αθηνά Κρικέλη   που έχει βάλει στόχο ζωής να κάνει γνωστό το αγαπημένο μας βουνό στα πέρατα του κόσμου.

Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά. Τρίτη 29 Ιανουαρίου μια στάση στην Ξάνθη, στη φύση, τα μονοπάτια και τους ξενώνες της.

40 διαδρομές, 520 χιλιόμετρα που οδηγούν σε 23 κορυφές, 1 καταρράκτη, 9 ορεινούς οικισμούς, έναν ποταμό (Νέστος) είναι μερικά από αυτά που προσφέρει η Φύση της Ξάνθης στους επισκέπτες της...

"Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" Πράσινη οικονομία, Αιολικά πάρκα και τα Άγραφα στο επίκεντρο της εκπομπής την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Την  Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 η  εκπομπή  "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" ασχολήθηκε με  την Πράσινη Οικονομία και το έγκλημα που γίνεται σε βάρος της Ελληνικής Φύσης με την έγκριση δημιουργίας Αιολικών Πάρκων στα πιο όμορφα βουνά της χώρας μας.

"Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά". Η εκπομπή της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018

Ένα ακόμη ταξίδι την Τρίτη  30  Οκτωβρίου 2018 έκανε η εκπομπή "Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά" και η ανορθογραφία της λέξης παιζωπορώντας.... δεν είναι τυχαία.

"Παιζωπορώντας" στα ελληνικά βουνά, με την Ιωάννα Πορφυλλίδου και τον Βασίλη Γεωργιάδη. Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Το παρθενικό της ταξίδι έκανε την Τρίτη που μας πέρασε 16 Οκτωβρίου 2018 η εκπομπή "Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά" και η ανορθογραφία της λέξης παιζωπορώντας.... δεν είναι τυχαία.

Η Ιωάννα Πορφυλλίδου και ο Βασίλης Γεωργιάδης φιλοδοξούν, μέσα από το παιχνίδι των αισθήσεων, να μας ταξιδέψουν στα βουνά όλης της Ελλάδας. Πόσο δύσκολο είναι αυτό να γίνει μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή;;;