Θ. Ξυνίδης: Οι ξεχωριστοί άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, έδωσαν την αίσθηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής

Σε μία λιτή αλλά ουσιαστική εκδήλωση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης  στο κτίριο του Κοινωνικού Κέντρου στο Μαγικό Ξάνθης, ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης , τα Θερμοκήπια Θράκης  και το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” ευχαρίστησαν τους τρεις  Ξανθιώτες  που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση  “Αγρότης της Χρονιάς 2023”.

 Η  κ. Ζουμπούλ  Ζουφλιέ από το Άλμα, η  κ. Αγγελική Γανίδου από τη Λεύκη και ο κ. Μιχάλης Κυριακίδης από τον Πετεινό, σε πρώτο πλάνο και ο Θανάσης Ξυνίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» να σημειώνει:

«Μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους και  τους ευχαριστούμε. Είναι αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, που έδωσαν την αίσθηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής μας και μας έκαναν υπερήφανους, συμβάλοντας στην εξωστρέφεια της περιοχής μας. Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας και τους ευχόμαστε μια συνεχή ανοδική πορεία….»

 Ο κ. Θανάσης Ξυνίδης, μίλησε για την προσπάθεια του Ομίλου των  Πλαστικών Θράκης ώστε να πεισθούν οι διοργανωτές των βραβείων  του «ΑΓΡΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην Ξάνθη και να τιμηθούν ανάμεσα σε αρκετές αξιόλογες προσπάθειες και αυτές  της επιχειρηματικότητας στον  αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της περιοχής μας, που δίνουν ι το παράδειγμα στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας.

 

Μιχάλης Κυριακίδης, Ζωοτέχνης- Κτηνοτρόφος  Πετεινός Ξάνθης :

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και βλέπω ότι ο κόπος μου και οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται και είναι ένα κίνητρο για μένα να συνεχίσω πιο δυναμικά την ενασχόλησή μου στον τομέα της κτηνοτροφίας, λαμβάνοντας υπόψη μου όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους που συνεχώς αναβαθμίζονται

Θα συνεχίσω την προσπάθειά μου αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για το καλό της δουλειάς μου και ολόκληρης της περιοχής»

Αγγελική Γανίδου, αγρότισσα από τη Λεύκη Ξάνθης : 

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η διάκριση αυτή. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη και ευχαριστώ τον Όμιλο των Πλαστικών Θράκης που με τίμησε και σήμερα.

 Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο που αποδίδει τους καρπούς των κόπων μας, που μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η φύση, τα πλεονεκτήματα που μας δίνουν οι παραδοσιακές καλλιέργειες των γονιών μας. Των ανθρώπων που κοπιάζουν, εργαζόμενοι στη γή»

 Ζουμπούλ Ζουφλιέ, καλλιεργήτρια καπνού από το Άλμα Ξάνθης :

 « Ανταμείβονται οι κόποι μας και αυτό μας κάνει να χαμογελάμε και να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία τη ζωή και την επιβίωσή μας. Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο περήφανη.

 Ασχολούμαι με την  καλλιέργεια του καπνού από 12 χρονών  και η επιβράβευση του αγώνα μου, μου δίνει δύναμη να  συνεχίσω να εργάζομαι με περισσότερο πείσμα »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου 

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά