Ιστορία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης

Να συστηθούμε ;

 

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης εκπέμπει από τον Μάρτιο του 1994 καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ξάνθης, βγάζοντας όμως το πρόγραμμά του και έξω από τα στενά όρια της περιοχής για τους φανατικούς του ακροατές σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και σ’ όλη την υδρόγειο. Ιδιαίτερα για τους απόδημους Έλληνες μέσω του διαδικτύου με την ευγενική συνδρομή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αρχικά και τα τελευταία 20 σχεδόν με τις δικές του δυνάμεις www.radio899.gr

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, έπεισε τους ακροατές της περιοχής για τον επαγγελματισμό του, τον προγραμματισμό του, τον πλουραλισμό του, για την ποιότητα της μουσικής και του λόγου του, για την αντικειμενικότητα του στην παρουσίαση της είδησης. Τελικά έπεισε για την αξιοπιστία του και για περισσότερο από 12 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της ακροαματικότητας στον Νομό Ξάνθης και σημείο αναφοράς για το σύνολο των ακροατών του Νομού.

 

Το έμψυχο υλικό …

 

Οι άνθρωποι του Δημοτικού Ραδιοφώνου που αριθμητικά είναι περισσότεροι από 40 άτομα με ιδιαίτερο μεράκι και σαφή γνώση του αντικειμένου, συμβάλουν στον επαγγελματισμό και στις δυνατότητες που έχει το ραδιόφωνο και προσφέρει στους ακροατές του και στην ευρύτερη περιοχή. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, ηχολήπτες, παραγωγοί μουσικών εκπομπών, παραγωγοί ειδικών εκπομπών λόγου, εκφωνητές, διαφημιστές, προγραμματιστές, λειτουργούν καθημερινά σαν μια ενιαία οντότητα και δίνουν την ψυχή τους για την άψογη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου και την καταξίωση του στην καρδιά των ακροατών. Το Δημοσιογραφικό τμήμα με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα καλύπτει όλη την επικαιρότητα της περιοχής, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, με απόλυτα διασταυρωμένες ειδήσεις, με σεβασμό στον ακροατή και την άποψή του. Τόσο στη δίωρη καθημερινή εκπομπή του όσο και στα αναλυτικά τοπικά δελτία του σταθμού.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός …

 

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό του, βρίσκεται πάντα σε θέση να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, τόσο στους χώρους παραγωγής του ήχου με τρία Studio’s που διαθέτει, όσο και στο κέντρο εκπομπής με τα συστήματα εκπομπής του ήχου δίνοντας στους ακροατές του το καλύτερο δυνατό τεχνικό αποτέλεσμα.

Η προβολή σας …

 

Το άρτια οργανωμένο τμήμα της Διαφήμισης του Δημοτικού Ραδιοφώνου μπορεί να σας ενημερώνει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με αξιοπιστία, για τον συμφερότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο προβολής των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας, καθώς, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ενημερώνεται για τις σύγχρονες τάσεις, ενεργεί έρευνα αγοράς σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της προβολής, λαμβάνοντας χρήσιμα στοιχεία τόσο από την επικοινωνία των ακροατών με την γραμματεία του σταθμού για προϊόντα και υπηρεσίες που διαφημίζει ο σταθμός, όσο και από το τμήμα αυτοματισμού και μηχανοργάνωσης για τη σωστή μετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης συνεχίζει δυνατά και αξιόπιστα την πορεία του στα ερτζιανά δίνοντας το στίγμα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην περιοχή.