Ο Γ.Κολλάρος στο δημοτικό ραδιόφωνο την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Την ικανοποίηση του- αλλά και τις ευχαριστίες του- για το γεγονός ότι ορίσθηκε ως αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ του δημοτικού ραδιοφώνου κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εξέφρασε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου ο κ. Γιώργος Κολλάρος.

Ο κ. Κολλάρος , ο οποίος ήταν τακτικό μέλος στο προηγούμενο Δ.Σ του δημοτικού ραδιοφώνου, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και σε εκείνα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ενισχυθεί το ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης  από το νέο Δ.Σ.

Έθεσε ζητήματα της πόλης που έφερε ως δημοτικός σύμβουλος στο προηγούμενο συμβούλιο- όπως αυτό με τους φωτεινούς σηματοδότες- τα οποία η Λαϊκή Συσπείρωση θα επαναφέρει και στο νέο συμβούλιο αναζητώντας λύσεις.

Αναφέρθηκε στην απάντηση του υπουργού Υγείας για τις ελλείψεις σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης επί της ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή βουλευτής του ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι αν δεν συνεχισθεί ο αγώνας των εργαζομένων του Νοσοκομείου και της τοπικής κοινωνίας δεν φαίνεται να δίνονται άμεσα λύσεις.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, με την ιδιότητα του προέδρου της επιτροπής ειρήνης Ξάνθης , αναφέρθηκε στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία, τονίζοντας την ανάγκη για ειρήνη.

Ακούστε τον κ. Γ.Κολλάρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά