Στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, καλεί το μέλος της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ, Κ.Βογιατζής

Συλλαλητήριο ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο με αιχμή εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη.

Ο Κώστας Βογιατζής,μέλος της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο, τόνισε πως το ΠΑΜΕ κλιμακώνει δυναμικά και μαζικά την αντίδρασή του με συλλαλητήρια ενάντια του πολυνομοσχεδίου – σκούπα της κυβέρνησης, που προβλέπει μεταξύ άλλων το “ηλεκτρονικό φακέλωμα”  εργαζόμενων και συνδικαλιστών, υπερίσχυση των τοπικών συμβάσεων έναντι των κλαδικών κλπ. Τόνισε μάλιστα πως αποτελούν ζητήματα πρώτης γραμμής για τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα.

Αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των συλλαλητηρίων, ο κ.Βογιατζής σημείωσε ότι ήταν πεδίο αντιπαράθεσης, επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε ΓΣΕΕ και Εργατικά Κέντρα, υποστηρίζοντας ότι κρύβονταν πίσω από τις ημερομηνίες, ώστε να μη δοθεί οργανωμένη απάντηση από τους εργαζόμενους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά