Σήμερα στις 12:00μ.μ. ο Τ.Κοντογιαννίδης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές και τους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. από τα σχολεία της Δ.Ε.Σταυρούπολης

Στην αρχική τους μορφή επιστρέφουν μετά από ένα χρόνο τα βραβεία προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και τους άριστους όλων των τάξεων των σχολείων της Σταυρούπολης

Στην απόφασή του να στηρίζει εμπράκτως τα νέα παιδιά της Σταυρούπολης αναφέρθηκε μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης, δημιουργός των βραβείων που έγιναν ετήσιος θεσμός στην περιοχή. Όπως είπε, πέρυσι, λόγω της κατάργησης της αριστείας, χρειάστηκε να διαμορφώσει τη βράβευση, δίνοντας τα χρήματα για την αγορά διαδραστικού πίνακα και τις σχολικές εκδρομές.

Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη στη Σταυρούπολη στις 12 το μεσημέρι, ο κ.Κοντογιαννίδης αναφέρθηκε στους λόγους της πρωτοβουλίας του, που κρατούν από την περίοδο των παιδικών του χρόνων και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές των ορεινών περιοχών της Ξάνθης. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ, καθώς σύμφωνα με τον κ.Κοντογιαννίδη, φέτος καταγράφηκε ένα υψηλό ποσοστο επιτυχίας, αφού οι 5 από τους 7 υποψηφίους εισήχθησαν σε πανεπιστημιακή σχολή.

Επίσης θα βραβευτούν οι άριστοι όλων των τάξεων, ενώ φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν δωροεπιταγές για αγορές σε οικογένειες οικονομικά ασθενείς και πολύτεκνες. Από την εκδήλωση δεν εξαιρούνται και τα παιδιά που κατάγονται από τα Κομνηνά, παρότι φοιτούν σε άλλα σχολεία.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά