Διευρύνει τις υπηρεσίες προς τα μέλη του το Ε.Β.Ε. Ξάνθης / Γραφείο βοήθειας επιχειρηματικότητας θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη/Σήμερα ενημερωτική ημερίδα

Ενημερωτική ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρηματίες της Ξάνθης συνδιοργανώνουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο  Elisso, το Επιμελητήριο Ξάνθης, η εταιρεία BSS, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών-Εμπόρων Ξάνθης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης έδωσε λεπτομέρειες μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο, για τη νέα υπηρεσία που θα είναι πλέον στη διάθεση των  επαγγελματιών, σημειώνοντας πως θα παρέχεται η απαραίτητη ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία που ίσως να μη γνωρίζουν ή να έχουν άγνοια οι ενδιαφερόμενοι μετά από τόσα χρόνια κρίσης.  

Το επιμελητήριο σε συνεργασία με την BSS θα παρέχει δωρεάν ενημέρωση και υπηρεσίες στα ενήμερα μέλη του κάθε Τετάρτη από 13:30 μ.μ έως 15:30 μ.μ σε μία προσπάθεια να συμβάλλει και να βοηθήσει όλους όσοι είναι ή θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες, ώστε όπως είπε ο κ. Μωραΐτης οι νέοι να μείνουν εδώ αντί να φεύγουν για το εξωτερικό.

O εισηγητής της ημερίδας και CEO της BSS, Ευστάθιος Λιακόπουλος, έδωσε επιπλέον πληροφορίες για τις δυνατότητες που αποκτούν πλέον οι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, καθώς όπως είπε, απαιτείται προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα, με κύρια ζητούμενα τη ρευστότητα και την οργάνωση ώστε να ανταποκριθούν και να επιβιώσουν στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Θέμα της ημερίδας είναι :Στρατηγική Επιχειρήσεων στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων -«Θα δοθούν απαντήσεις στο πώς μπορώ να βρω κατάλληλη χρηματοδότηση για την επιχείρηση μου» με εισηγητή τον CEO της BSS, Ευστάθιο Λιακόπουλο, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Μωραΐτης Στυλιανό, Τσιακίρογλου Μαρία και Μίλκογλου Ευθύμιο

Το HELP DESK ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ θα λειτουργεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 13:30-15:30 μμ.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά