90 χρόνια από την ίδρυση των D.O.P. - Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού κ. Φιφής Χατζηστόικου και μελωδίες του Μ. Χατζιδάκι από την κ. Εύα Ξανθοπουλίδου.

 Στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης-Οικία Μάνου Χατζιδάκι, η «ΑΡΣΙΝΟΗ» το τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης της ΑΧΕΠΑ στην Ξάνθη, γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση των D.O.P. στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις Η.Π.Α. , το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.
 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν η έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού και αδελφής κ. Φιφής Χατζηστόικου και οι μελωδίες της κ. Εύας Ξανθοπουλίδου στο πιάνο,  με μουσική Μάνου Χατζιδάκι.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ευφραιμίδης Νικόλαος, η Liaison των Θυγατέρων της Πηνελόπης Ελλάδας κ. Μαρία Σοφιανού, ο κ. Διονύσιος Βώβος  ιδρυτής του «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» τμήματος της ΑΧΕΠΑ Ξάνθης, ο τ. Πρόεδρος του «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής κ. Ιωάννης Τσαμπάζης, ο τ. Πρόεδρος του «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» κ. Γεώργιος Μυλωνάς, ο αντιπρόεδρος του» ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ» κ. Γάντζος Πάτροκλος και πολλά μέλη και φίλοι των τμημάτων.
 
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο όπως και τον Πρόεδρο κ. Πουσπουρίκα Μιχάλη για την ευγενική παραχώρηση του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης-Οικία Μάνου Χατζιδάκι, όπως σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά