Ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, τιμά την 25ετή Αρχιερατεία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και βραβεύει του άριστους μαθητές, παιδιά μελών του Συλλόγου

Στην καθιερωμένη πρώτη εκδήλωση κάθε νέας χρονιάς-  όπου τηρείται το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας - του υπερδραστήριου Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, θα τιμηθεί για τη συμπλήρωση 25 ετών Αρχιερατείας αλλά και για την έμπρακτη αγάπη με την οποία αγκαλιάζει το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρείου, κ.κ. Παντελεήμων και παράλληλα θα γίνει η απονομή επαίνων στους αριστούχους μαθητές/τριες, παιδιά μελών του Συλλόγου για τη σχολική περίοδο 2018-2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή , 26 Ιανουαρίου, στις 11:30 σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης κ. Θεόδωρος Ρωμανίδης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, υπενθύμισε το μήνυμα και το συμβολισμό της βράβευσης των άριστων μαθητών και αναφέρθηκε στην απόφαση του Συλλόγου να αναγορεύσει επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων τον Σεβασμιότατο Ξάνθης , ο οποίος μια ημέρα πριν την εκδήλωση , στις 25 Ιανουαρίου, συμπληρώνει 25 χρόνια από την εκλογή, χειροτονία και ενθρόνιση του στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

25 χρόνια δημιουργικής συνεργασίας και έμπρακτης αγάπης από την πλευρά του Σεβασμιότατου προς τον Σύλλογο, επισημαίνει ο κ. Ρωμανίδης.

Ακούστε τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά