Υποχρεωτική η μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους. Η ευγένεια και η εξυπηρέτηση στις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ο Γιώργος είναι ο πρώτος που θα συναντήσει κανείς περνώντας την είσοδο του Κτηρίου που στεγάζει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, την Τεχνική Υπηρεσίας, τη Δημοτική βιβλιοθήκη, το Δημοτικό ραδιόφωνο και ο τελευταίος που επίσης θα συναντήσει εξερχόμενος του κτηρίου.

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη καλωσορίζει στο κτήριο όλους εισέρχονται και ρωτώντας το λόγο της εισόδου διευκολύνει τους πολίτες να επισκεφθούν τον χώρο που θέλουν για να εξυπηρετηθούν.

Ο Γιώργος τηρώντας πάντα τα μέτρα που προβλέπονται, ενημερώνει  τους πολίτες για τις μάσκες που είναι υποχρεωτικές για όλους από τη στιγμή που εισέρχονται σε κλειστό χώρο, τους δείχνει το αντισηπτικό που είναι σε λειτουργία στο κτήριο με αισθητήρα κίνησης, χωρίς να χρειάζεται να το αγγίξεις και είναι αυτός που τελικά τους ξεπροβοδίζει όταν έχουν ολοκληρώσει την δουλειά τους.

Η ευγένεια και ισχυρή αίσθηση της ευθύνης που έχει ο κάθε ένας από εμάς στο πόστο που εργάζεται και οι εργασίες που καλείται να διεκπεραιώσει ο κάθε πολίτης έχοντας πάντα αίσθηση της ατομικής του ευθύνης, κάνει τη διαφορά στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όταν ο πήχης ανεβαίνει ψηλά, τότε ακόμη περισσότερο ανεβάζεις ψηλά και εσύ,  τη θετική σου ενέργεια και την αίσθηση της ευθύνης σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά