Ο Τ.Κωνσταντινίδης μιλά για την πρωτοβουλία της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Π.Α.Σ Πυροσβεστών και καλεί τους Ξανθιώτες να τη στηρίξουν

Με στόχο κανένα Ξανθιωτάκι να μην περάσει φέτος την πόρτα του σχολείου του χωρίς τα απαραίτητα σχολικά εφόδια, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ξάνθης και η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, συμπράττουν, και μας καλούν όλες και όλους να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία τους  συγκεντρώνοντας σχολικά είδη, καινούρια ή χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση, καθώς και προϊόντα μακράς διάρκειας που μπορούν να προσφερθούν για κολατσιό – π.χ. χυμούς, κρουασάν, μπισκότα- , τα οποία θα δοθούν σε παιδιά οικογενειών της Ξάνθης που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή ο πρόεδρος του Π.Α.Συλλόγου Πυροσβεστών Ξάνθης κ. Τάσος Κωνσταντινίδης κάλεσε τους συμπολίτες να ανταποκριθούν, με όποιο τρόπο δύναται ο καθένας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες οικογενειών της Ξάνθης που, δυστυχώς, επιδεινώθηκαν και λόγω της υγειονομικής κρίσης. Όπως σημείωσε, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση που έγινε από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δευτέρα με Παρασκευή, και μέχρι τις 31 Αυγούστου, 11:00 με 12: 00 πρωινές ώρες και 19:00 με 20:00 απογευματινές, οι δυο σύλλογοι θα μας περιμένουν στα γραφεία της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό 40 Εκκλησιών 12, ώστε όλοι μαζί και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, να στηρίξουμε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά.

Ακούστε τον κ. Τάσο Κωνσταντινίδη.

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Πολιτιστικά