Θ. Καράογλου: Το Κ.Θ.Β.Ε. πρέπει να γίνει το θέατρο όλης της Μακεδονίας και της Θράκης

Τους άξονες συνεργασίας και το πλαίσιο των δράσεων που θα καταστήσουν το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θέατρο όλης της Μακεδονίας και της Θράκης συζήτησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ.Β.Ε. στη συνάντηση εργασίας που είχαν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020  στο Βασιλικό Θέατρο.

Από τo Κ.Θ.Β.Ε. στη συνάντηση παρευρίσκονταν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Γιάννα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Κολοβός, η Διοικητική - Οικονομική Διευθύντρια κα. Κωνσταντία Παπαποστόλου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Χαλκιάς και ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Νικολάου.

Ο κ. Καράογλου, δήλωσε: 

"Αυτό που τόνισα είναι πως το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πρέπει να γίνει θέατρο όλης της Μακεδονίας και της Θράκης με περιοδείες στις 16 Περιφερειακές Ενότητες και στις 22 μεγάλες πόλεις, ώστε οι καλές και ποιοτικές παραστάσεις του να γίνουν κτήμα όλων των Βορειοελλαδιτών, από τον Έβρο μέχρι τη Φλώρινα".

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια:  Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά