Ξεκλειδώστε το μέλλον - Το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ

UNLOCK THE FUTURE

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με αφορμή το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη στις 14-16 Οκτωβρίου, δόθηκαν οι κατευθυντήριες σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους, ώστε να κάνουν τις πόλεις τους "έξυπνες" και πιο φιλικές προς τους πολίτες τους, σημειώνει η Γ.Γ. του Δήμου Ξάνθης κα. Σοφία Ψωμά.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη και τους Υφυπουργούς Θεόδωρο Λιβάνιο και Γεώργιο Γεωργαντά, με την εξαγγελλία τους πως θα διαθέσουν 90+230 εκ.€ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ για στοχευμένες λύσεις για smart cities σε όλη τη χώρα, ουσιαστικά έδωσαν το έναυσμα για τη νέα εποχή που ακολουθεί, με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη να συζητά πολλά και ενδιαφέροντα προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγχαρητήρια, απευθύνει η κα. Ψωμά,  τόσο στην ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρό της Δημήτρη Παπαστεργίου για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου, όσο και στο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τους Κυριάκο Πιερρακάκη, Θεόδωρο Λιβάνιο και Γεώργιο Γεωργαντά για την τόσο ελπιδοφόρα πρόσκληση που ανακοίνωσαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά