Ν.Ε. Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: Κυριακή 15 Μάη, ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης καλεί τους συμπολίτες /σες να προσέλθουν στις εκλογικές διαδικασίες του κόμματος, την Κυριακή,  για ανάδειξη προέδρου και μελών Κ.Ε.

Αναφέρει:

«Την Κυριακή 15 Μαΐου ψηφίζουμε για να αναδείξουμε τη συλλογική ηγεσία του κόμματός μας, ψηφίζουμε για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή. Εγκαινιάζουμε τον καινούριο τρόπο ανάδειξης των συλλογικών μας οργάνων και του Προέδρου του κόμματός μας.

Όλοι και όλες έχουμε δικαίωμα στην εκλογή Προέδρου.  Στα 8 εκλογικά Τμήματα του ν. Ξάνθης,  οι άνω των 15, γινόμαστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ψηφίζουμε για Πρόεδρο. Έντυπες αιτήσεις εγγραφής  νέου μέλους, θα υπάρχουν σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εγγραφεί έως τις 21/3/22 ψηφίζουν για την ανάδειξη της Κεντρικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή μας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την 15η Μαΐου δεν είναι υπόθεση εσωτερική του κόμματός μας. Επιδιώκουμε να γίνει υπόθεση της κοινωνίας. Θέλουμε να συναντηθούμε με όλους και με όλες που έχουν στηρίξει και αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση και κατόπιν, ως το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της πατρίδας μας. 

- Στις 15 Μαΐου επιδιώκουμε να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Με τις δυνάμεις που μας στηρίζουν.

- Ο δικός μας  πήχης είναι να ξαναγυρίσει η ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, να δημιουργηθεί ένα κλίμα πολιτικής αλλαγής, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία, να σταματήσει η διαφθορά και η διαπλοκή.

- Ο δικός μας  πήχης είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές. Και στις 15 Μαΐου θα κάνουμε το πρώτο βήμα.

Την Κυριακή όλες και όλοι μπορούμε να ψηφίσουμε στην κάλπη του Προέδρου. Όχι για να στηρίξουμε τον Τσίπρα, αλλά για να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στην πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Και εάν αναρωτούνται, κάποιοι, κάποιες, γιατί να ψηφίσουμε τον Αλέξη Τσίπρα. που είναι ο μοναδικός υποψήφιος,  λέμε πως η σπορά μένει και καρπίζει ανεξάρτητα από τους ζευγάδες, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χ. Φλωράκης.

Αυτή την Κυριακή σας καλούμε στα εκλογικά τμήματα Ξάνθης (Εργατικό Κέντρο) , Σελέρου, Γενισέας και Εχίνου, από 8:00 έως 20:00, έτσι ώστε όλοι και όλες μαζί  στα 1.000 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα να στείλουμε  το λογαριασμό στο Μαξίμου!».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά